Hollik: Az ellenzéki tüntetéseken csak gyűlöletet lehetett látni

HírKlikk 2019. március 15. 19:24 2019. márc. 15. 19:24

888-nak nyilatkozó Hollik István kormányszóvivő szerint önmagát minősíti az ellenzék március 15-ei fellépésének a színvonaltalansága.
 
Az ellenzék tucatnyi mini rendezvényein és az összellenzéki nagy közös eseményükön sehol sem volt több ezres tömeg. Volt viszont helyette szélsőjobboldali és baloldali pártok közös zászlólengetése és jó néhány indulatos, meg lázadásra felszólító politikai beszéd - mondta a kormánypárti politikus.

Hollik szerint az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történelmi évfordulóján való színvonaltalan fellépésével csak önmagát minősítette az ellenzék. 

Ma azt láthattuk, hogy a Múzeumkertnél béke, derű, elszántság és hazaszeretet volt. Ha végignézünk az ellenzéki tüntetéseken, akkor azokon viszont csak érdektelenséget, gyűlöletet és elvtelenséget lehetett látni. Akik ott voltunk a Múzeumkertnél, egyértelművé tettük a lengyel barátainkkal együtt, hogy mi kiállunk a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúráért. Az ellenzéki tüntetéseken viszont egyértelművé tették, hogy ők kiállnak az európai birodalomért, az Európai Egyesült Államokért és a multikulturalizmusért. 

- mondta Hollik István.

Forrás: Hírklikk