Így még nem fagyott rá fideszes szavazó arcára mosoly

Jász 2017. április 21. 18:01 2017. ápr. 21. 18:01

Döbbenetes videó került fel az Internetre. A felvételen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke látható és Kádár János hangja hallható. A videó érdekessége csupán az, hogy Kádár mondatai tökéletesen megegyeznek Orbán Viktoréival.

Nagy gondban vannak most azok a fideszes ismerőseim, akiknek megmutattam az alábbi videót. Ugyanis gyűlölik Kádárt és Sorost, de Orbán mondatait rendszeresen rajongással szívják magukba.

Szinte lefagytak, mikor Kádár János hangján hallották vissza azokat a mondatokat, amelyeket a napokban a "nagyvezír" mondott Soros Györgyről a CEU kapcsán. Rögtön érezték, ez most nem egy ócska paródia. Még csak hümmögni sem tudtak. Szinte már sajnáltam őket.

Idézet Kádár János 1988-as beszédéből:

"Nem a bilincsbeverésről van itt szó, anyagi eszközökről van szó... és megmondom elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket - vastagabban a lengyeleknél, (...) és legalizálták is már. Például Soros alapítvány és így tovább...

Ösztöndíjjal mennek az USA-ba és ott rendszerellenes beszédet tart az illető... ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedélyt kapjon? Én szerintem senki. És ezt meg lehet tiltani, ez is adminisztratív intézkedés. És nem utazhat! Ne tartson rendszerellenes beszédeket!"