Ítélkeznek a magyar fasiszták

Dr. Dávid Ferenc       2020. május 26. 10:23 2020. máj. 26. 10:23

2020. május 24. Tégy a magyargyűlölet ellen! A lincselő hordák már Budapesten is garázdálkodhatnak, pedig sokszor letelt már az a bizonyos „két hét", nem tettek rendet, ideje hát például a csendőrség visszaállításának. Legutóbb március 1-jén Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján vonultunk fel, most hasonló nemzeti összefogást hirdetünk, várunk mindenkit e szolidaritási megmozdulásunkra, amelynek végén a szurkolói csoportok vezetői is beszédeket mondanak. Elég volt a bűnözésből, szibériai bér-rabtartást is követelünk! (Novák Előd)

2020. május 25. A Mi Hazánk Mozgalom a halálbüntetés visszaállítását követeli annak érdekében, hogy ki lehessen végezni a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjét – jelentette ki Toroczkai László hétfőn, sajtótájékoztatón, Budapesten. Az elnök pártja nevében felszólította a kormányt: tegyen meg mindent az Európai Unió döntéshozó testületeinél, hogy visszaállíthatóvá váljék a halálbüntetés. (…) Apáti István független országgyűlési képviselő szerint: „szemrevételezés útján, minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy az elkövetői kör többsége a cigány kisebbséghez tartozik".

A gyöngyöspatai affér után, most már elszabadult a pokol, illetve a Mi Hazánk Mozgalom. Sikerült megállapítaniuk, hogy a Deák téri brutális bűncselekményt elkövető férfi cigány származású. Ezen nem vitatkozom: lehet, hogy az. És? A közeli múltban Újpesten lövöldözés történt, de senki nem szólt – a Mi Hazánk sem -, hogy felháborítja a tűrhetetlen esemény. Valamelyik nap pedig az Andrássy úton, egy szabálytalanul közlekedő és ittas gépkocsivezető szembeszállt a szolgálatban lévő rendőrökkel és majdnem elütött egy bátor robogós fiatalembert. „Szemrevételezéssel” megállapítottam, hogy a garázda és nehezen földre vitt férfi a „fehér magyar” többséghez tartozik. Tévedhetek is, de nem valószínű, hogy rossz a szemem, mert az ő esetében a Mi Hazánk lapított, mondhatnám azt is, hogy látványosan kussolt.

A 18 éves Deák téri bűnelkövető kivégzését követelik, nem törődve azzal, hogy ma még a bíróság hozza Magyarországon az ítéleteket, és nem egy szélsőséges párt. Toroczkai azt is pontosan tudja, hogy az Európai Unió nem fog változtatni eddigi halálbüntetés-ellenes álláspontján. A posztfasiszta párt elnöke azt is felveti: amennyiben az EU nem hátrál, akkor Magyarország lépjen ki a kontinentális közösségből. Ehelyett én azt javaslom, hogy Toroczkai és bandája lépjen ki a magyar közéletből! Ha nem teszik, közösítsük ki őket: tényleg nem Európába valók.

Novák, Apáti és Toroczkai nem (csak) magánszorgalomból bomlaszt, és nem kizárólag saját elhatározásból uszít és gyalázkodik. A teljes kormánypárti sajtó szolgálja mozgalmukat, és ők szemérmetlenül ki is használják ezt a lehetőséget. Jól idomítható rohamosztag a Toroczkai-féle banda: zsidók, migránsok és cigányok ellen bármikor bevethetők. Mikor, mire van igény. Most a cigányok vannak napirenden, ezért a május 28-ra tervezett tüntetést a posztfasiszta párt az Országos Roma Önkormányzat székháza elé. Három nappal a pünkösdi ünnep, egy héttel a Nemzeti Összetartozás Napja előtt. Igaz magyarok. Toroczkaiéktól kitelik, hogy a trianoni tragédiáért is a Kárpát medencében élő cigányokat teszik majd felelőssé.

A zavarosan gondolkodó és néha EU-zászlót égető Novák legény „szurkolói csoportok vezetőit” is várja a demonstrációra. Én – kevert vérű - Vasas szurkoló vagyok, és hiszem, hogy az igazi Fáy utcai drukkerek nem lesznek ott a gyalázatos eseményen. Emlékezzen mindenki Farkas Jánosra, a Vasas briliáns technikájú csatárára, aki 1966-ban az évszázad gólját lőtte a braziloknak. A fiatalon elhunyt Farkas János neve és életútja sok-sok cigány srácnak adott reményt és jelentett példaképet. Ezek a félkegyelmű rasszisták (Toroczkai és talpasai) azt sem tudják, hogy ki volt ez az ember, akiről „szemrevételezés útján” megállapítottuk, hogy zseni és sok-sok dicsőséget szerzett hazánknak. Ezért remélem, hogy a Fradi, Honvéd, MTK, Újpest és a Budafok fővárosi szimpatizánsai szintén messze elkerülik a Toroczkai-Novák-Apáti-féle politikai bűnözők rendezvényét/rendezvényeit.

Szívem szerint, a Mi Hazánk Mozgalom vezetőit gondolkodás nélkül száműzném Szibériába, de nem tehetem, mert az ott élő bennszülöttek soha nem ártottak nekem, ezért én sem szabadíthatom rájuk ezt a politikai dögvészt hordozó társaságot. Itthon kell velük megküzdenünk – sajnos erre ítélt minket a sors.