Ittasan vezetett, majd rendőröket szidalmazott egy fideszes képviselő

HírKlikk 2020. február 27. 06:59 2020. feb. 27. 06:59

Balatonalmádi egyik fideszes önkormányzati képviselője fennakadt egy közúti ellenőrzésen.

A rendőrök alkoholt találtak a sofőr szervezetében, emiatt bevonták a jogosítványát – írta a Veszpresszó.hu szerdán, az érintett megnevezése nélkül. A portál szerint, a képviselő ellen ittas vezetés és becsületsértés miatt indult eljárás, amiről várhatóan a csütörtöki rendes testületi ülésen be is fog számolni a rendőrkapitány. 

A Magyar Hang megkeresésére, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a rendőrök Balatonalmádiban, a Baross Gábor utcában igazoltattak egy gépkocsival közlekedő férfit február 22-én 22 óra 6 perckor. A rendőri intézkedés során, a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A járművezetőt további mintavétel céljából a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd az orvosi ügyeletre, melynek során a férfi többször szidalmazta a rendőröket.

A lap kérdésére megerősítették, hogy egy balatonalmádi önkormányzati képviselőről van szó, akivel szemben ittas járművezetés és becsületsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Forrás: Magyar Hang