Jakab Péter egy szatyor száraztésztát tett Orbán asztalára

HírKlikk 2019. június 17. 19:52 2019. jún. 17. 19:52

Orbán Viktort a jobbikos Jakab Péter kérdezte a parlamentben az azonnal kérdések és válaszok órájában. Többek között arról, hogy „mikor érezte először, hogy nem elég a saját fizetése, hogy szüksége van a magyarok, az ország pénzére is”.

Orbán válaszában közölte, hogy hamarosan Jakab lesz a harmadik Jobbik-frakcióvezető, aki minősíthetetlen hangnemben támad rá. A miniszterelnök ezek után arról beszélt, hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki pártból a leggyengébbé vált, aminek kapcsán szerinte el kéne gondolkodniuk azon, nem az „ő készülékükben van-e a hiba”.

Jakab ezek után azt kérdezte, kire akarja építeni az ország jövőjét Orbán, ha a fiatalok 40 százaléka elmegy Magyarországról. Szerinte nem azért szavaznak az emberek a Fideszre, mert jól kormányoz, hanem mert a média, az Állami Számvevőszék és a szatyor száraztészta is a kezében van, amivel a szegények szavazatait megveszi. Ennyit ér a szemében az ország, és az én szememben is ennyit ér ön – közölte a jobbikos politikus, majd egy szatyor száraztésztát tett Orbán asztalára.

Forrás: Hírklikk