Jó helyre kerül Magyarország leghíresebb vasalódeszkája

HírKlikk 2020. július 4. 15:23 2020. júl. 4. 15:23

Nemrég elárverezték a vicces videója miatt meghurcolt makói testnevelő tanár vasalódeszkáját. A licitet egy szegedi vállalkozó nyerte, aki az önkormányzatnak adná tovább az ereklyét, hogy az új uszodában állítsák ki.

A vasalódeszkán bemutatott úszásoktató filmje kapcsán ismertté vált Vezsenyi Lászlót mind a meghurcoltatása, mind pedig az ezzel együtt járó  nyilvánosság, nagyon megviselte, ezért is döntött úgy, hogy árverésre bocsátja a vasalódeszkát, ami végül 405 ezer forintért kelt el. Az összeget a tanár a Tappancs Állatvédő Alapítványnak ajánlotta fel.

A hvg.hu értesülése szerint, Vezsenyi csütörtökön adta át a pénzt az állatvédőknek két vállalkozó társaságában. Az egyikük Gellért Ákos volt, aki 205 ezer forintos ajánlatával megnyerte az árverést, a másik pedig Makai István, aki 200 ezer forintot adott volna a vasalódeszkáért. Az ő licitje is bekerült a támogatási összegbe.

Gellért Ákos az elhíresült vasalódeszkát a szegedi önkormányzatnak adományozná, azzal, hogy azt állítsák ki a rövidesen felépülő városi uszodába. A makói testnevelő tanár a felajánlást megtoldotta a videójából megismert úszószemüveggel is.