Karácsony Gergely: az apaság teszi személyes üggyé a jövőt

HírKlikk 2021. június 20. 15:00 2021. jún. 20. 15:00

A főpolgármester megható képpel emlékezett meg az apák napjára, hangsúlyozta, hogy soha semmilyen szerep nem adott neki annyi örömöt, mint az apaság.

„Voltam oktató, kutató, parlamenti képviselő, polgármester, vagyok társelnök, főpolgármester és miniszterelnök-jelölt, de egyetlen szerep nem adott és ad nap, mint nap annyi örömöt, mint az, hogy apa vagyok” – jelentette ki Karácsony Gergely a Facebook-oldalán, hozzátette, hogy ez a feladat is, akárcsak a többi, hatalmas felelősséggel jár.

„Számomra az apaság teszi személyes üggyé a jövőt, ad egy különleges szemüveget, amin keresztül úgy láthatom a világot, ahogy az utánam következő generáció tagjai teszik” – fogalmazta meg a főpolgármester, aki apák napja alkalmából köszöntötte az összes „apatársát”.

Karácsony leírja, hogy bár a legkülönbözőbb családokban, a legkülönbözőbb családi szereposztásban élnek apák, de egy közös dolog mindannyiukban van, méghozzá az, hogy az apákban benne van „a féltés, a felelősségérzet és a semmihez nem hasonlítható apai szeretet”.

Forrás: Facebook