Karácsony Gergely és Őrsi Gergely is Nagy Eszterért szorít a mai időközi választáson

HírKlikk 2022. október 2. 11:00 2022. okt. 2. 11:00

„Olyan érzése támadhat az embernek, aki követi Őrsi Gergelyt, hogy a II. kerület polgármestere mindig mindenhol ott van és mindent elintéz, megcsinál, rendbe tesz. A II. kerületiek panaszait és gondjait meghallgatva dolgozik a II. kerületiekért. Azonban minden jogos dicséret mellett, még a legjobb polgármesternek is szüksége van egy csapatra. Ma ehhez a csapathoz csatlakozhat Nagy Eszter, a városvezető pártok közös jelöltje” – írta Karácsony Gergely Facebook posztjában.

És valóban, a főpolgármesternek igaza volt, a II. kerületi Őrsi Gergely nem felejtette el reggel kiposztolni: „az időközi választás körüli történések is megmutatják, mekkora a tét most vasárnap. Buda békéje és fejlődése”. Sőt, gondosan feltüntette a keresőfelületet is, ahol a lakcímét megadva, a körzetből mindenki megtudhatja, hol adhatja le a szavazatát ma 19 óráig.

Őrsi Gergely arról is felvilágosította a szavazókat: „az egész országból ideküldött aktivisták eszközökben nem válogatva dolgoznak a kormánypárt jelöltjének kampányán. Névtelen, impresszum nélküli szórólapokon gyalázzák a szövetségünk által támogatott Nagy Esztert. Plakátjainkat rendszeresen rongálják, jelöltünket és személyesen engem is képtelen rágalmakkal illetnek. Eközben érdemi mondandójuk nincs arról, mihez kezdene jelöltjük megválasztása esetén. „Programjuk” konkrétumokat nélkülöző közhelyekből áll.

Képzeljük el egy pillanatra, mi történne, ha a budai választók távolmaradása miatt ez a politika kapna megerősítést. Az otthonunkra jellemző békés építkezés, párbeszéd és odafigyelés helyett állandósulna a hisztérikussá fokozott propaganda, a név nélküli rágalmak.”

Posztja végén Őrsi Gergely arra buzdítja a II. kerületieket: „ma, október 2-án csak akkor tudjuk megőrizni Buda békéjét, ha minél többen elmegyünk szavazni. Jöjjenek el minél többen, szavazzanak Nagy Eszterre, szavazzanak Buda békéjére!”

S, azon túl, hogy a városvezető pártok közös jelöltje, milyen jelölt is Nagy Eszter? A főpolgármester biztos benne, hogy „Nagy Eszter is nagyszerűen fogja szolgálni a budaiakat”. Ezért Őrsi Gergely mellett ő is azt kéri: „szavazzanak rá. Hajrá, Eszter! Csak így tovább, Buda!”

Forrás: Facebook