Kedves pápa, arra kérünk, rúgd tökön a Niedermüllert!

Föld S. Péter 2020. február 4. 08:32 2020. feb. 4. 08:32

Kedves Ferenc pápa, bizonyára hallottál már rólunk, mi vagyunk a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA). Fehérek vagyunk, keresztények és heteroszexuálisak. Ebben a minőségünkben fordulunk hozzád, mert nagyon rosszul esett nekünk, hogy Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere megsértett bennünket.

Mint bizonyára tudod, kedves pápa, mi, a CÖF és a CÖKA tagjai, valamennyien a pártállam üldözötteinek számítunk. Van közöttünk, aki kénytelenségből az Ifjúkommunista lap szerkesztőjeként dolgozott, egy másik tagunk a Népszabadság pártrovatának oszlopaként merült le, hogy kibekkelje a nehéz évtizedeket. De akadt olyan is, akit vezérigazgatói székbe száműztek az egypártrendszer mindenre kapható pribékjei.

És, bizonyára azt is tudod kedves pápa, hogy nagyon közeli és baráti kapcsolatban állunk Bayer Zsolttal. Biztosan ismered a Bayer Zsoltit. Nagyon jó gyerek, nekünk elhiheted. Sokkal jobb fej, mint a Niedermüller. Igen, ő az a Bayer Zsolt, aki azt mondta rólad, hogy egy demens vénember vagy, valamint, hogy Soros György ügynöke, de nem kell a Zsoltit mindig komolyan venni, Van, amikor kissé túltolja a biciklit, különben tényleg jó gyerek. Igaz, hogy egy fiatal diáklányt kretén prolinak nevezett, de ettől eltekintve, ugyanúgy fehér, keresztény és heteró mint mi. Nem mellesleg, nagyon olcsón bérel a Várban egy igen előkelő helyen lévő lakást.

Mindezt csak azért írjuk, hogy lásd kedves pápa, nem vagyunk nyeretlen kétévesek, és ha mi valamit kérünk tőled, az nem hebehurgyaság a részünkről, hanem oka van. Ez a Niedermüller nevű polgármester vérig sértette a Magyarországon élő fehéreket, keresztényeket és heterókat, és ezek az emberek most mind rettegnek, mert attól félnek, hogy üldöztetés lesz az osztályrészük.

Arra kérünk kedves pápa, hogy a Szentszék nevében, adjál ki egy állásfoglalást, hogy dögöljön meg a Niedermüller. Amennyiben ez nem lehetséges, nekünk az is megfelel, ha a keresztényi szeretet jegyében tökön rúgod.

Ájtatos üdvözlettel, CÖF, CÖkA