Kommunikációs szakemberként foglalkoztatja az újpesti önkormányzat Gréczy Zsolt fiát

HírKlikk 2019. december 19. 18:40 2019. dec. 19. 18:40

Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő fia, Gréczy Márton közvetlenül a polgármester mellett dolgozva ad kommunikációs tanácsokat az újpesti önkormányzatban, írta a PestiSrácok

A lap úgy értesült, hogy a jelenleg ügyvédbojtárkodó Gréczy Márton jogi tanácsnokként került alkalmazásra a momentumos vezetésű Újpest Önkormányzatánál. Erre reagálva, Déri Tibor a portálnak azt nyilatkozta: „Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját”.

A polgármester közlése szerint a DK-s politikus, Gréczy Zsolt fiára valójában kommunikációs szakemberként számítanak az újpesti polgármesteri hivatalban. A polgármester állítja, a városháza honlapján eddig tévesen szerepelt Gréczy Zsolt fiának a beosztása.

A momentumos polgármester azt is elmondta, nem volt politikai nyomás az önkormányzaton Gréczy alkalmazására. Gréczy Márton feladatairól a polgármester a lapnak azt mondta, „feladatai a Facebook-megjelenésekhez köthetők, és fontos tagja volt az önkormányzati választás kampánycsapatának".