Kopaszokkal vitte a választási irodához az íveket a Kétfarkú Kutya Párt elnöke

HírKlikk 2019. április 24. 05:00 2019. ápr. 24. 05:00

Kopaszokkal vitte a választási irodához az íveket Kovács Gergely, hogy azokat biztosan le tudják adni. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy a volt egyetemi osztálytársai éppen ráértek, ezért elkísérték őt a Nemzeti Választási Irodához.

A Kétfarkú Kutya Párt számára nagy munka volt az aláírásgyűjtés, ezer passzivista segítette a munkájukat. Végül 29 ezer aláírást adtak le. A párt elnöke szerint a nagy része Felcsútról jött össze, valamint a komáromi Duna-partról, ahol a kajakosok aláírásait gyűjtötték.

„Be is költöztünk egy stadionba, a Kutyapárt megvette a saját stadionját. Minden magyar pártnak, jó, ha van egy stadionja, úgyhogy mi ezen az úton vagyunk” – folytatta Kovács Gergely

Volt már örök élet és ingyen sör, valamint sok más is, most éppen évi 172 munkaszüneti nappal kampányolnak a Kétfarkú Kutyák. Egységes Európát szeretnének, ezért azt is szeretnék, ha egységes fizetőeszköz lenne, a párt szerint erre az ideális a forint lenne. „A forint egyébként is régebb óta létezik, mint az euró, tehát egy megbízható dolog” – jegyezte meg az elnök.

A kivándorlást úgy oldanák meg, hogy csökkentenék a külföldi béreket. Kötelezővé tennék a magyarok számára, hogy csak nemzeti dohányboltokban vásárolhassanak külföldön is, ebből 6 darab lenne a világban. „A helyszínek kiválasztásakor figyelembe vettük azt, hogy ott mennyi magyar él jelenleg, illetve, hol volt régen magyar törzsterület” – vázolta Kovács Gergely. 

A távozó orvosok problematikájára is találtak megoldást: kötelezni kell az orvosokat, hogy vigyék magukkal a betegeiket is. 

Azokra is gondoltak, akik nem költöznének haza, számukra lenne a „hozd haza a munkád!” program: „János, aki Londonban mosogat, megteheti, hogy összegyűjti a mosatlan edényeket, felszáll egy repülőre, hazajön, elmosogat, visszamegy, és ott megkapja a fizetését” – részletezte. 

Az ellenzék szerint, ha a Kutyapárt nem éri el az öt százalékot az EP-választáson, és elvesznek a rájuk leadott szavazatok, azzal a Fideszt juttatják mandátumhoz.

"Ha a matematikát nézzük, akkor, ha valaki 14 százalékot ér el, akkor ott elveszik négy százalék szavazat. 5-10-15-20 százalék fölöttiek ugyanúgy elvesznek” – reagált a Kutyapárt elnöke. Majd hozzátette, hogy 23 embert szeretnének kijuttatni, reméli, hogy ez össze is fog jönni, bár Magyarország 21 mandátummal rendelkezik.

Ötéves terveik között szerepel az is, hogy minden európai országban megnyerik a választást, és így Európa vezető hatalmává alakulhatnak. 

Forrás: atv.hu