Koronavírusos a TV2 időjósa

HírKlikk 2020. április 2. 08:53 2020. ápr. 2. 08:53

Nem járt külföldön, se nagy társaságban, mégis megkapta a koronavírust Barta Sylvia. A TV2 időjósa azonnal értesítette betegségéről a munkahelyét, s szigorú karanténba vonult. Még férjével és kislányaival sem érintkezik.

Barta Sylvia a Borsnak elmondta, hogy nem járt külföldön, se nagy társaságban, mégis megkapta a koronavírust. A TV2 időjósa azonnal értesítette betegségéről a munkahelyét, s szigorú karanténba vonult. Még férjével és kislányaival sem érintkezik.

– Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom. Azonban egy idő után, mégis elkezdtem gyanakodni, felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t – mondta a lapnak Barta, aki mindent megtett a gyógyulás érdekében, azt azonban nem tudja, hogy a nézők mikor láthatják újra a képernyőn.

– Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik – mondta.

Forrás: Bors