Kövér László és a normális homoszexuálisok

Föld S. Péter 2019. május 16. 14:22 2019. máj. 16. 14:22

Kövér László szerdán este a zuglói lakossági fórumon csillogtatta meg páratlan képességeit, kiegészítve mindezt a Gulyás Gergely miniszter által korábban megénekelt morális fölény felmutatásával.

Az ember azt gondolná, hogy ilyenkor, az európai parlamenti választás kampányának hajrájában már fáradnak a versenyzők, ezért spórolnak a magvas gondolatokkal, visszafogják magukat és inkább csak rutinból hozzák a kötelezőt. De nem, legalábbis Kövér házelnök rácáfolt erre a feltevésre. Ilyeneket mondott például: „Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között (a meleg házaspárok örökbefogadási lehetőségeiről beszélt a házelnök), aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Meg még ilyeneket is mondott. „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Már ennyi is elegendő volt ahhoz, hogy megtudjuk, mire volt jó az evolúció: Egyedül arra, hogy Kövér László létrejöhessen. Ezért kellett a sok millió év, és ezért kellünk mi is, akik tátott szájjal és álmélkodva hallgatjuk az előadó magvas gondolatait.

Megint tanultunk valamit. Például azt, hogy a magyar országgyűlésnek olyan elnöke van, aki nem szégyelli kimondani: vannak normális homoszexuálisok. Akik persze, még mindig a kövéri logika mentén haladva, azáltal normálisak, hogy nem tartják magukat feltétlenül egyenrangúnak. Ha nem volnának normálisak, akkor vagy feltétlenül egyenrangúnak tartanák magukat, vagy nem lennének homoszexuálisok.

Kövér László sem homoszexuális, hanem bajuszos, hetero és fideszes.

Valamikor a balkezeseket büntették. Ráütött a tanító néni a csúnya kezekre, és beírta a gyerek ellenőrzőjébe, hogy már megint a csúnya kezével írt. Kilógott a többiek közül.  A sötétnek mondott középkorban a tudósokat kerékbe törték és/vagy megégették, a NER nem is oly rég a filozófusokat találta meg. (Ők szerencsére élve megúszták).

Kövérnek nincs baja a homoszexuálisokkal, nagy összegben fogadnánk arra, hogy neki is van egy olyan homoszexuális ismerőse, aki normális. Nem kicsit, nagyon. Annyira normális, hogy erről a homoszexuális ismerősről, ha nem tudnánk róla, hogy homoszexuális, azt gondolnánk, hogy hetero.

Olyan ez, minthogy minden antiszemitának van egy zsidó barátja, aki egyébként nagyon rendes. Büszke is nagyon az antiszemita emiatt. Nem a zsidó barátjára büszke, hanem önmagára. Hogy lám, ő mennyire toleráns, még ezekkel a zsidrákokkal is képes szót érteni.

Arról, hogy a gyerek élvezeti cikk és a meleg párok, valamint a pedofil papok között nincs különbség, majd máskor írunk. Egy napra egy hányinger bőven elegendő.