Kövér: nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között

HírKlikk 2019. május 16. 07:56 2019. máj. 16. 07:56

Nemcsak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt Kövér László a szerda esti zuglói fórumán. Azt mondta, hogy a "normális homoszexuálisok" alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között - számolt be az Index.

A lap azt írja: a házelnök a fórumon nemcsak az EP-választásról, a bevándorlásról, a keresztény kultúra eltűnésének és a visszafordítatlan barbarizálódásnak a veszélyről ejtett szót, bátran elmondta a véleményét ideológiai kérdésekről is.

Kövér László például a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

"Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni."

Kövér szerint ez a hozzáállás sem jellemez minden homoszexuális embert, mert hiszen:

"egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

Forrás: Index