Lehet, hogy eldőlt a választás: Németh Szilárd videót posztolt

Nagy András 2019. május 26. 11:59 2019. máj. 26. 11:59

A fideszes politikus még a hírös „Magyarország a magyaroké!”-szlogen szellemi színvonalát is meghaladó „Magyar Magyarországon akarunk élni!”-felszólítással igyekezett szavazásra buzdítani az egyik csepeli általános iskolában kialakított szavazókörből kilépve.

Elsöprő erejű videóval jelentkezett a szavazás reggelén Németh Szilárd. Orbán Viktor migránsügyi megmondóbiztosa elegáns öltönyben igyekezett szavazásra bírni a választópolgárokat, természetesen Orbán Viktor programjára. Németh a biztonság kedvéért egy narancssárga nyakkendőt is kötött, és így mondta a kamerába, hogy akiknek fontos az az érték, amit a Fidesz-KDNP képvisel, tegye le voksát a kormánypárti listára.

Mielőtt az olvasó még elbizonytalanodna, hogy miféle értékekről is lehet szó, Németh Szilárd a videón azt is kifejti, melyek ezek: „nagyon fontos, hogy európai életmódot tudjunk élni, egy keresztény országban, magyar Magyarországon” – mondja. „Akiknek fontos ez az érték, az kövessen engem” – zárta rövid bejelentkezését a szavazatát már kora reggel leadó fideszes politikus.