Lelkiismereti okokból nem pályázik a Klubrádió frekvenciájára a Heti TV tulajdonosa

HírKlikk 2020. december 25. 14:34 2020. dec. 25. 14:34

Breuer Péter is versenybe száll a budapesti FM 98,0 MHz közösségi rádiós frekvenciáért, hogy azon 7x24 Rádió néven új rádiót indítson.

Breuer Péter, a Heti TV és a Breuerpress hírügynökség tulajdonosa, a rádió ötletgazdája azt mondta a Media1 érdeklődésére, hogy a Klubrádió által jelenleg használt FM 92,9 MHz és a Klubrádió évekkel ezelőtt használt frekvenciájára, a hamarosan szintén megpályáztatott FM 95,3 MHz-re nem pályázik, méghozzá lelkiismereti okokból, mivel dolgozott korábban a Klubrádiónak mint közel-keleti tudósító.

Azt viszont már nem tartja aggályosnak, hogy elinduljon a korábban a Civil Rádió által használt budapesti FM 98,0 MHz-ért, mivel az nagyjából egy éve üresen áll. 

Breuer Péter azt mondta, új rádióját azért 7×24 néven tervezi elindítani mivel a hét minden napján, 24 órában sugároz majd. A 7×24 egy zsidó közösségi rádió lesz, benne sok beszéddel, fél óránként hírekkel, információkkal, közte pedig közel-keleti, akár pörgősebb arab zenékkel is. A rádió célja, hogy összehozza az embereket, párbeszédet teremtve zsidók és keresztények között is.

Forrás: media1.hu