Majka ordenáré stílusban szidja az MSZP-t, lebetonozná a ferencvárosi képviselő fejét

Márkus 2017. május 22. 08:28 2017. máj. 22. 08:28

Majka ordenáré stílusban szidalmazza közösségi oldalán az MSZP-t.

Majka arra a hírre kelt ki magából, amely szerint Pál Tibor MSZP-s önkormányzati képviselő már több beadványt is intézett a ferencvárosi polgármesternek a Budapest Park helyén létesítendő parkolóval kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy a terület fővárosi tulajdonban van, a Ferencvárosi Önkormányzat támogatta Pál Tibor javaslatát, dr. Bácskai János, a Fidesz-KDNP színeiben megválasztott polgármester a jegyzőkönyvek szerint már 2015. október 15-én azt mondta a javaslat vitáján az önkormányzati ülésen, hogy "azon leszek, hogy minél előbb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén, még ha ez a fiatalság rovására is lenne."

Majka a "közös bűn" ellenére csak az MSZP-re zúdította haragját, pontosabban a javaslatot tevőt megszólítva, a képviselő fejének lebetonozását kilátásba helyezve, de megkapja a magáét a párt is úgy ahogy van:

"Kedves MSZP-s képviselő úr!!
Esetleg azt nem lehetne, hogy a te fejedet betonozzák le? Beszarás. Es ezek az idióták képviselik az ellenzéket, akik egyébként évek óta a fiatalokat akarják magukhoz csábítani, mert a szavazóbázisuk 80+os! De ha már van egy ilyen barom köztük, legalább fentről nem szólnak le neki, hogy: haver mi van? Hülye lettél?"


Majka kirohanása azért is figyelemreméltó, mert nem is olyan régen dicsérte agyba-főbe a nyíltan kormánypárti TV2-t és annak tulajdonosát. Az ismert rapper még azt is hozzátette, hogy őt nem érdekli a politika.