Marsi Anikó a családja helyett a Tényeket választotta

Jász 2018. október 20. 09:09 2018. okt. 20. 09:09

2017 januárja óta Palik László ismét Mallorcán él két közös fiukkal, így Marsi Anikó azóta csak hétvégente láthatja családját. A házaspár azért hozta meg ezt a döntést, mert Vince és Vilmos nehezen viselték a budapesti életet. A TV2 műsorvezetője hétvégenként mindig Spanyolországba repül a családjához, ám az állandó ingázás nagyon megviseli. A híradós most budai lakásában él.

Marsi Anikó korábban azt nyilatkozta a Borsnak: nehéz volt megszoknia, hogy kevesebb időt tud a gyerekeivel eltölteni, de ma sem döntene másként.

"Amikor két évvel ezelőtt Kökény-Szalai Vivien megkeresett és felkért erre a feladatra, akkor megpróbáltunk előre mindent végiggondolni a családommal és annak a mérlegelésnek az alapján döntöttünk úgy, hogy elvállalom ezt a munkát. E döntés helyességének talán az a legjobb bizonyítéka, hogy két évvel a felkérés után, ma sem döntenénk másként!"

Marsi Anikó rajongása annak tudatában felettébb érdekes, hogy a szakmai munka helyett Andy Vajna csatornájának Tények című műsorában rendszeresen mondanak be - feltehetően politikai megrendelésre - másokat lejárató állításokat.

Legutóbb Czeglédy Csaba elégelte meg a róla terjesztett hazugságokat és bíróság elé vitte Marsi Anikót és Gönczi Gábort.

A baloldali politikus-jogász a Tények riportjai miatt egyrészt sajtópert kezdeményezett, de ezzel párhuzamosan rágalmazás, „hamis és valótlan tartalmú felvétel készítése és nyilvánosságra hozatala miatt” büntetőfeljelentést is tett Kökény-Szalai Vivien és bűntársai ellen. Így került Marsi Anikó is a vádlottak padjára.