Még, hogy az ellenzék oltásellenes?!

HírKlikk 2021. április 3. 16:55 2021. ápr. 3. 16:55

Összegyűjtöttük néhány ellenzéki politikus ünnepi jókívánságait. Facebook posztjaikban egyikük sem felejtkezett meg az oltás fontosságára felhívni a figyelmet. Sőt! Arra bíztattak mindenkit, ha a húsvéti hétvégén oltásra hívnak valakit, hagyja hátra az ünnepi asztalt, és vegye fel a vakcinát!

 „Több mint egy éve nem csak a hétköznapjaink, az ünnepnapjaink is megváltoztak. A járvány miatt a máskor önfeledt ünnepvárásba aggodalom keveredik, hiszen a szélesebb családi együttlét ma még nagyon veszélyes lehet. Tavaly húsvétkor mindannyian reméltük, hogy a következőt már hagyományosan tölthetjük, de sajnos nem így történt. A tudománynak, a kutatóorvosoknak köszönhetően, azonban a reménynél immár többet érezhetünk a jövővel kapcsolatban, hamarosan tényleg újra körbeülhetjük a családi asztalt, szorongás nélkül kereshetjük fel azokat, akik közel állnak hozzánk írta Karácsony Gergely

Hozzátette: a húsvéti ünnepek közül nagypénteken Krisztus áldozathozatalára emlékezünk. Másokért, az egész világért vállalt áldozatára. A világjárvány most mindannyiunktól áldozatokat követel, felelős gondolkodást, felelős cselekvést és bizony lemondást. Ma mindannyiunk felelőssége, hogy tegyünk szűkebb és tágabb közösségünkért, a családunkért, a településünkért, a hazánkért, Európáért és a világért. Hiszen, ha mindannyian odafigyelünk rá, teszünk a másikért, akkor lesz, aki minket óv majd. Több mint huszonegyezer magyar család tragédiája mutatja, mekkora a felelősségünk.  Az idei húsvét nálunk bensőséges lesz, egymás és a természet közelségét keressük majd, a nagyobb családi események elmaradnak. Immár nem csak hiszem, tudom, hogy nem lesz ez mindig így. Jó lesz persze így is, mégis várom, hogy a következő ünnepünk más legyen. Kérem, vigyázzanak magukra és szeretteikre, tartsák be az egészségügyi szabályokat, kerüljék a tömeget! Kérem, ha oltásra hívják önöket a húsvéti hétvégén, hagyják hátra az ünnepi asztalt és vegyék fel a vakcinát! Tegyék ezt meg saját és mások egészségének védelmében, az egészségügyben dolgozók érdekében!

Kívánok minden budapestinek és minden honfitársamnak áldott húsvéti ünnepeket!”

Demokratikus Koalíció 

Idén nektek festjük a tojásokat! Boldog húsvéti ünnepeket kívánunk! Oltassuk be magunkat az EU által jóváhagyott vakcinával!

MSZP

Jön a húsvét és vele együtt a tavasz is. Az irodába már a héten megérkezett.Tudom, ez a tavasz most még nem az igazi, de talán van remény, hogy a jövőben alábbhagy a vírus tombolása. Ehhez az oltás kell és mindannyiunk óvatossága! Tartsátok be a szabályokat, hogy találkozhassunk, hogy a nyár jobb legyen, mint a tavasz – írja Kunhalmi Ágnes az MSZP honlapján.

LMP - Magyarország Zöld Pártja

Békés húsvéti ünnepeket kíván az LMP! Maradj otthon, vigyázz szeretteidre! – írják honlapjukon.

A párt a profilképét is megváltoztatta, ezzel a felirattal: „Vigyázzunk egymásra! Állítsd be ezt a profilkép keretet, ha fontosnak tartod, hogy beoltsuk magunkat a koronavírus elleni védőoltással!