Megdöbbentő dolgot művelt a köztévé riportere - videó

HírKlikk 2019. március 19. 12:55 2019. márc. 19. 12:55

Hétfő délután tartottak közgyűlést a XV. kerületben, ahol a kerület fideszes többsége nem volt hajlandó megszavazni az ellenzéki polgármester Németh Angéla által benyújtott költségvetést, és leszavazták a fideszes alpolgármester eltávolítását is.

A közgyűlés egy adott pontján az MSZP helyi képviselője, Bihal Dávid sorolta a volt fideszes városvezetés korrupciós ügyeit - írja a Mérce. Bihal azt állítja  van olyan fideszes képviselő a testületben, akit jogerősen elítéltek, illetve azt állítja, hogy a korábbi polgármester és az alpolgármesterei egymást bízták meg különböző szerződésekben összesen több százezer forint értékben.

Bihal felszólalása után fogta magát és odasétált a közmédia és a Hír tv tudósítóihoz, és a korrupciós ügyekről szóló papírokat megpróbálta átadni az újságírónak, azzal a felkiáltással reméli a pártatlan tájékoztatás jegyében leközlik őket.

Az újságíró pedig fogta és visszavitte a korrupciós ügyről szóló dokumentumokat. Tehát egy újságíró kapott korrupciós ügyről szóló dokumentumokat és visszaadta. Egy újságíró inkább azt mondta, köszi nem kellenek egy korrupciós ügy dokumentumai.

Forrás: Hírklikk