Megint beázott a Szent János Kórház

HírKlikk 2020. szeptember 26. 19:55 2020. szept. 26. 19:55

Egy hónap után ismét beázott a Szent János Kórház szülészeti osztálya, emiatt elmaradnak a nagyobb műtétek.

A hvg.hu arról számol be, hogy egy olvasójuk azzal kereste meg a portált, hogy azért marad el a Szent János Kórházban tervezett műtétje, mert beázott az épület. Egy hónappal ezelőtt, már volt erre példa és akkor is elmaradtak a nagyobb beavatkozások és ki kellett költöztetni a szülészetet.

A kórház megerősítette, hogy beázott a szülészet épülete.

„Sajnálatos módon, az elmúlt hetekben azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező a helyreállítási munkák során, feladatait nem az elvárható gondossággal és intenzitással végzi. Korábbi esőzés miatt is keletkeztek károk, amiknek helyreállítását az érintett cég azonnal megkezdte. A tegnapi nagy mennyiségű esőtől ismételten nagymértékű kár keletkezett, így megkezdtük a szükséges lépéseket és az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni” – írta a Szent János Kórház, majd hozzáfűzte, hogy a szülészeti osztály az első emeletre költözött, így a szülések és a nőgyógyászati kisműtétek rendben zajlanak.

Azt viszont nem írták, hogy a nagyobb nőgyógyászai műtétek elmaradnának. A portál olvasója szerint azonban egyelőre még újabb időpontot sem tudtak adni számára.

Forrás: hvg.hu