Merkelnek a Mercedes fontosabb a magyaroknál

Föld S. Péter 2019. augusztus 21. 08:14 2019. aug. 21. 08:14

Volt néhány óra, amikor reménykedtünk.

Hogy Angela Merkel nem azt mondta Orbán Viktorral közös soproni sajtótájékoztatóján, amit írtak az újságok. Amit először el sem akartunk hinni. Ilyet ő nem mondhatott. Hogy Magyarország jól használta fel az uniós forrásokat a magyar emberek érdekében. Aztán vége lett a remény óráinak, mert kiderült, hogy a hivatalos hírügynökség ezúttal igazat írt. Merkel nem csak a német befektetések sikeréről, de az uniós pénzek magyarországi felhasználásáról is beszélt. Lopásról, korrupcióról szó sem esett, ünnep volt, emlékezés.

Merkelnek fontos a demokrácia, a jogállam, kedvel bennünket, magyarokat, de nálunk is jobban szereti az itt működő német autógyárakat. Úgyhogy, rossz hírem van, tisztelt honfitársak. Orbánt senki nem fogja helyettünk elzavarni. Nem tette meg Obama, és nem teszi meg Trump sem. És nem küldik el sem a németek, sem a franciák. Nem fogja Orbánt eltakarítani sem Lázár, sem Rogán, és hiába borogatta a bilit Simicska, hiába öntötte ránk Orbán bűzös rendszerének összes szennyét, amelynek egyébként ő maga is igen tevékeny részese volt.

Orbánt nekünk, magyar polgároknak kell elküldenünk. Fel a fotelokból, tisztelt honfitársaim! A lájkolás nem pálya, petíciók írása nem elég. Ennél több kell, különben itt marad nekünk a Kedves Vezető a nyakunkon, örökké.