Mészáros Lőrinc helikopterrel jár a vadászkastélyába

2017. december 6. 14:53

Nem cáfolta a fejlesztési minisztérium államtitkára, hogy a milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát.

A bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett. Mészáros Lőrinc urizálását az LMP-s Sallai Róbert Benedek említette meg egy, a kormánynak címzett kérdésében - számol be a Hír TV.

Fónagy János államtitkár azt válaszolta neki, hogy az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek.

"Mészáros Lőrinc átrepüli a vidék gondjait, meg Bélmegyer gondjait, helikopterrel érkezik meg - ahogyan a helyiek beszámolnak róla - a saját kastélyához, így szállítja nem egyszer a saját vendégeit, és ki se nagyon néz a településen kívülre, így aztán nem véletlen, hogy a közútfelújítások során ez az abszolút járhatatlan Mezőberény felé tartó út reménytelenül várakozik a felújításokra, és az írásbeli kérdésből amit feltettem az derül ki, hogy 22 ezer kilométernyi vidéki közút-hálózatból mindössze 60-70 milliárdot, esetleg 100 milliárdot fordítanak éves szinten, ez ugye 100-200 kilométerre elegendő" - mondta Sallai R. Benedek, LMP-s képviselő.
Forrás: Hír TV