Mészáros luxusvillája 6 kuna bevételt hozott összesen

HírKlikk 2020. augusztus 11. 17:45 2020. aug. 11. 17:45

A céges beszámolókból most az derül ki, hogy „a társaság nem szerzett bevételt a saját termékek, áruk és szolgáltatások eladásából az üzleti évben.”

Az mfor.hu szúrta ki, hogy 2019-ben mindössze 6 kuna – jelenlegi árfolyamon – 278 forint árbevételt tüntetett fel az a horvát cég, amelyiknek tulajdonosa a Mészáros Lőrinc és felesége által birtokolt Talentis Group Zrt. A Mirno More nevű horvát cégről van szó, amelyik azért is érdekes, mert ennek a nevére íratta horvátországi luxusvilláját a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos.

Az ingatlant még 2015-ben vette meg Mészáros 2,2 millió euróért, akkori árfolyamon számolva 700 millió forintért.

A céges beszámolókból most az derült ki, hogy „a társaság nem szerzett bevételt a saját termékek, áruk és szolgáltatások eladásából az üzleti évben” és emellett 229 ezer kuna ráfordítást számoltak el, ami több, mint 10 millió forint.

Tehát a minimális bevétel miatt, az egész befektetés összege egyenlő a cég veszteségével. A cégnek jelenleg 12,8 millió kuna tartozásállománya van.

A kérdés csak az, hogy mivel keresett a Mirno More 6 kunát, de sajnos erre a kiegészítő mellékletben sem található utalás.

Forrás: mfor.hu