Meztelen nő testén tálalták fel a lottónyertes magyar polgármester tortáját

HírKlikk 2021. március 16. 11:45 2021. márc. 16. 11:45

Lehet vitatni, ez jó ötlet volt-e, de vállalja, mert nagy rajongója a női nemnek – így kommentálta a Blikknek Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere azt a fotót, amelyen az látható, hogy egy meztelen hölgy testén tálalják fel neki a születésnapi tortáját.

A Blikk újságírója a település labdarúgó öltözőjének 38 millió forintos felújítása kapcsán járt a településen. A lap szerint a helyiek közül sokan azt gyanítják, hogy nem költöttek rá ennyit, mondván, rossz minőségű anyagokat használtak. Az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoz a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága.

Egy, a lapnak nyilatkozó nyugdíjas férfi azt is megjegyezte, sokan nem értik a Heves megyei faluban, hogyan tud drága autókkal járni a polgármester, és az életvitelét is kirívónak találják, de tény, hogy a falu sokat fejlődött a regnálása alatt.

Egy másik szóba kerülő kritika szerint Balázst nehezen lehet elérni a falu és a térség problémáival kapcsolatban. Egy hölgy azt panaszolta el az újságírónak, hogy több hivatalos levelet is írt a polgármesternek a csatornaberuházással kapcsolatban, de választ egy éve hiába vár.

Balázs Zoltán polgármester a lapnak leszögezte, soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a támadások mögött pedig egy „minden fejlesztést támadó szűk kör” áll.

Az anyagi helyzetéről megjegyezte, 400 ezer forintot keres havonta, és ugyan a régi Volkswagen-jét egy menő BMW-re cserélte, de eladott egy családi házat is, valamint mostanában a szerencse is mellé állt.

– A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem 

– mesélte a polgármester, aki elmondása szerint „megérzés alapján” játszik. A 40. születésnapján készült egy fotó, amelyen egy meztelen nőn „tálalták fel” a tortáját. Erről annyit mondott, a szűk baráti köre lepte meg vele, és bár „lehet vitatni, ez jó ötlet volt-e”, de vállalja, mert nagy rajongója a női nemnek.

A lap emlékeztet: Balázs Zoltán 2014-ben mindössze egyetlen szavazattal győzte le kihívóját. Később vádat emeltek a polgármester ellen, mert azt gyanították, szavazatvásárlással próbálkozott. Végül a hét vádpontból három miatt megrovásban részesítették, további négy vádpontban pedig bizonyítottság hiányában felmentették.

Forrás: Blikk