Michael Jackson a huszadik század legnagyobb előadóművésze volt

Puzsér Róbert 2019. március 25. 10:47 2019. márc. 25. 10:47

A HBO dokumentumfilmjét nézve egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy Michael Jackson valóban pedofil volt. Csakhogy ez az ügy nem pusztán róla szól, hanem az őt körülvevő emberekről és azokról a szülőkről, akik elég felelőtlenek és kapzsik voltak ahhoz, hogy elnézzék, amint egy felnőtt férfi újra meg újra egy ágyban alszik a gyermekükkel.

Valamennyien asszisztáltak a nyilvánvalóan beteges és akceptálhatatlan életmódhoz, mert Michael Jackson túl bőven áradó pénzcsap volt ahhoz, hogy lecsatlakozzanak róla.

A szülők saját gyereküket küldték a Sohaország nevű mézeskalács parkba ékszerekért, családi házakért. A nagy létszámú személyzet tagjai pedig következetesen elfordították a fejüket, nehogy meglássák a nyilvánvalót. Aki beszélni mert, azt drága ügyvédekkel, dollár tízmilliókkal, és érzelmileg zsarolt gyermekszeretők hazugságaival elhallgattatták.

Ma a zenét sugárzó tévék döntéshozói tömegével süllyesztik el Michael Jackson klipjeit, dalai lekerülnek a rádiók lejátszási listáiról, szobrát raktárba zárják, hogy aztán megsemmisítsék.

Helyes ez? Úgy gondolom, hogy nem.

Michael Jackson minden jel szerint pedofil volt, de az biztos, hogy egy nagyon beteg ember. Ez pedig hozzátartozik az örökségéhez. Egyrészt helytelen, másrészt lehetetlen volna kitörölni a kultúránkból.

Michael Jackson a huszadik század legnagyobb előadóművésze volt. Nem pusztán énekes, de zeneszerző, szövegíró, táncos és koreográfus.

Nem pusztán géniusz volt, de ötszörös géniusz. A gyermekeket megrontó Michael Jackson olyasmit alkotott, aminek a humánuma, a szépsége és a jelentősége megkérdőjelezhetetlen. Részletek a videóban: