Miként lehetnek nézők a kijárási tilalom után a TV2 élő műsorában?

HírKlikk 2020. november 29. 20:21 2020. nov. 29. 20:21

Annak ellenére, hogy este nyolc után kijárási tilalom van a Dancing With The Stars című szombat esti élő műsorában, láthatunk nézőket.

Este nyolc után kijárási korlátozás van érvényben, ezen kívül gyülekezni is tilos és egy családi ünnepen sem lehetünk tíznél többen jelen, a műsor felvételén pedig jól láthatóan, nézők is jelen voltak, a TV2 szombaton mégis megtartotta a Dancing With The Stars című műsorának élőben sugárzott, zenés-táncos adását.

A Media 1 ezért kérdést küldött a csatornának, hogy miként lehetséges ez.

„A TV2 Dancing with the Stars műsora a hatályos előírásoknak megfelelően készül” – reagált a csatorna, de érdemi választ nem adott arra, miként lehetséges, hogy minden szabály ellenére, nézők vannak a műsorban.

A Media 1 azt írja, hogy a TV2 korábban pénzért árusított jegyeket ennek a műsornak a felvételeire, de ezt a járvány miatt leállították. A médiablog szerint, így elképzelhető, hogy a közönséget statiszták vagy a Paprika Studios nevű gyártó cég alkalmazottai alkották, akik így talán „munkavégzés” címén tették azt meg, ami egyébként sokszorosan tilos lenne. Azonban ez csak egy feltevés, mivel erre nem utal a TV2 válasza.

Forrás: media1.hu