Miki bácsi az óvodában

Föld S. Péter 2019. január 18. 09:07 2019. jan. 18. 09:07

Szervusztok gyerekek, Miki bácsi vagyok, de ti szólíthattok Kásler Miklós emberi erőforrás miniszternek. Tudjátok mi az, hogy emberi erőforrás? Ugye, hogy nem? Nem baj gyerekek, a Miki bácsi sem tudja, mert nincs is semmi értelme.

Ugye, hogy milyen vicces a Miki bácsi?

Aztán azt tudjátok-e gyerekek, mi fán terem az, hogy miniszter? Úgy van, okosak vagytok! A miniszter nem fán terem. A miniszter az egy bácsi, néha néni, de legtöbbször inkább mégis bácsi. A miniszter, gyerekek, latinul azt jelenti, hogy szolgáló. Vagyis, szolgál a miniszter, az embereket szolgálja, a magyar miniszter pedig a magyar embereket.

Ez csak egy amolyan hangulati elem volt kedves gyerekek, mondjuk úgy, bevezető. Mert a Miki bácsi nem véletlenül jött el közétek. Hanem, hogy elmondjon nektek néhány nagyon fontos dolgot.

Micsoda? Hogy még kicsik vagytok, és inkább játszani szeretnétek? Vagy meséket hallgatni? A Miki bácsi is volt kicsi, aztán, látjátok, hogy mégis milyen nagy lett!

Na, jól van, mesélek nektek valami szépet: „2018. szeptember 1-jétől hatályos, módosított alapprogramban még hangsúlyosabb szerepet kap egyebek mellett a nemzeti identitástudat, a keresztény kulturális értékek, a hazaszeretet kialakítása, valamint az egészséges életmód.”

Remélem, gyerekek örültök ennek. Ha majd az ebédet követő alvás után hazamentek, mondjátok meg a szüleiteknek, hogy itt volt nálatok a Miki bácsi és azt üzeni, hogy közös érdekünk a bevándorláspárti erők megállítása, ezért a Fideszre kell szavazni.

Tudjátok gyerekek, hogy mi az a szavazás? Majd megtudjátok, ha eljön az ideje. Most csak annyit mondok, hogy már csak alig több mint százat kell aludnotok a májusi európai parlamenti választásig.

Hogy az micsoda? Ezt még nem kell tudnotok, gyerekek, inkább a Miki bácsi kérdez tőletek valamit. Kérdezhet a Miki bácsi?

Igen? Akkor kérdezek. Mondjátok gyerekek, féltek a migránsoktól?

Micsoda? Hogy a nagymama fél tőlük? Retteg, hogy a migránsok megerőszakolják? Hol hallottatok ti ilyet gyerekek? Hogy mi szoktuk mondani a tévében? Mondjátok meg a nagymamának gyerekek, hogy a Miki bácsi és a főnöke, a Viktor bácsi megvédik a nagymamát.

Azt kérdezitek, hogy ki az a Viktor bácsi? Hát milyen óvónénitek van nektek, hogy még ezt sem tudjátok?

Mit kérdeztek? Hogy a Viktor bácsinak tisztább-e a körme, mint a Miki bácsinak? Hol hallottátok ezt a hülyeséget, hogy a Miki bácsinak koszos a körme? A tévében? Hát ti nem a mi tévénket nézitek odahaza gyerekek? Milyen szüleitek vannak nektek, hogy nem tudják, melyik csatornára kell kapcsolni?

Gyerekek, Miki bácsinak most mennie kell, mert még nagyon sok fontos dolga van. De még előtte elmondja nektek a Miki bácsi, hogy lesz béremelés az egészségügyben, visszajönnek a külföldön dolgozó orvosok és ápolók, csökkennek a várólisták. Gyerekek, ti itt ásítoztok? Nem köt le benneteket, amit a Miki bácsi mond nektek? Pedig, amit én mondok, az olyan, mintha a Viktor bácsi mondaná.

Micsoda? Honnan veszitek azt, hogy O1G? Tudjátok egyáltalán, hogy mit jelent az O1G? Tessék? Hogy a Miki bácsi mondja meg nektek? Majd kérdezzétek meg az óvónénit, mert a Miki bácsinak most sajnos mennie kell. És ne feledjétek el, amit a szüleiteknek üzentem: hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Nem hajráf, gyerekek! Miki bácsi azt üzeni a szüleiteknek, hogy hajrá!

Forrás: Hírklikk