Miután Seszták megfenyegette Orbánt, leállították a kisvárdai csodasportcsarnok építését

HírKlikk 2018. május 24. 17:53 2018. máj. 24. 17:53

A sportlétesítményekért felelős állami szerv, a Nemzeti Sportközpontok leállította a kisvárdai multifunkcionális sportcsarnok tervezését és kivitelezését – fedezte fel az uniós közbeszerzési értesítőben a Zoom.

A közbeszerzés leállítását nem indokolták meg részletesen, a közbeszerzési törvény hivatkozott paragrafusa és bekezdése csak annyit mond ki, hogy az ajánlatkérők a közbeszerzéseket az ajánlatok beadási határidejéig  minden további nélkül leállíthatják.

Seszták Miklós a fejlesztési minisztériumot vezette 2014-től 2018 májusáig, amikor az új kormány megalakítása során Orbán Viktor megszüntette a tárcát, feladatainak java részét pedig odaadta a Palkovics László vezetésével felálló innovációminisztériumnak.

Ahogy korábban megírtuk, Seszták annyira nagy csalódásként élte meg a bejelentést, hogy lényegében megfenyegette Orbán Viktort, hogy menesztése esetén lemond a parlamenti egyéni mandátumáról. A volt miniszter később a Hír TV-nek azt nyilatkozta, kacsa, hogy megzsarolta volna Orbánt, a pozíciójával pedig elégedett...

Via: zoom.hu