Molnár: a Szájer-ügy segített a bizonytalan szavazóknak

HírKlikk 2020. december 2. 13:48 2020. dec. 2. 13:48

Molnár Zsolt az ATV Start című műsorában úgy fogalmazott: szerinte ez nem egy titkosszolgálati akció volt, a helyszín ugyanis, ahol Szájer József lebukott, forgalmas helyen fekszik, szemet szúr, ha valaki – főleg a járványhelyzet és az ehhez kapcsolódó korlátozások idején – bulit szervez, így elképzelhető az is, hogy valaki feljelentést tett. 

Arra a kérdésre, hogy a magyar nemzetbiztonsági bizottságnak van-e itt feladata, Molnár Zsolt azt mondta: a magyar hírszerzésnek mindenképpen tájékozódnia kell az ügyben, a bizottság soron következő ülésén szó lesz erről: volt-e az ügynek előzménye, vagy a magyar szolgálatok észleltek-e bármilyen titkosszolgálati mozgást. Úgy fogalmazott: ez az ügy „segített a bizonytalan szavazóknak".

A közös ellenzéki listával kapcsolatban -–amelyen a legutóbbi hírek szerint a Momentum is ott lesz – Molnár Zsolt azt mondta: ezzel kapcsolatban még ebben az évben fontos döntések fognak születni. Szerinte a közös lista „lényegében eldőlt", úgy véli, a Jobbik is ezt a döntést fogja hozni.

Az MSZP pártigazgatója azt mondta, az alapkérdések akár már karácsonyig eldőlhetnek, jövő nyárra pedig már a közös miniszterelnök-jelöltnek is elő kell állnia.

Bajnai Gordonnal kapcsolatban azt mondta: Bajnai alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, és ha beszáll ebbe a versenybe, az MSZP támogatni fogja.