Nagyon keményen fogalmazott Semjén Szájer botrányáról

Föld S. Péter 2020. december 3. 16:00 2020. dec. 3. 16:00

Húztak befelé a kormánytagok a Karmelita kolostorba, mondhatjuk úgy is, hogy menekültek, mert odakint nem voltak biztonságban: a sajtó képviselői kérdezni próbáltak tőlük. Varga Judit igazságügyi miniszter elismételte, amit a Fidesz közleményében már olvashattunk: hogy Szájer az egyedüli helyes döntést választotta, amikor lemondott. Semjén Zsolt is válaszolt az őt kérdezőknek, ezt mondta: „miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?”

Ezt követően az épületet őrző marconák kordont húztak a Karmelita kolostor köré, és a sajtómunkásokat hátrébb tessékelték. Azért elmondjuk Semjén Zsoltnak, hogy miért kellene neki bármit is szólni Szájer József brüsszeli botrányáról. (Fideszes szóhasználattal: botlásáról).

Azért picinypofám, mert te a magyar kormány miniszterelnök-helyettese vagy. Egy felelős beosztásban, marha sok pénzért tevékenykedő illető. Olyan ember, aki a köztől kapja a pénzét, a magyar adófizetőknek köszönheti a jólétét, anyagi biztonságát.

Azért kell, hogy véleményed legyen Szájer József botrányáról aranyapám, mert te egy olyan párt elnöke is vagy, amely – a nevében legalábbis – keresztény és demokrata. Vagyis, elvileg volna valamilyen kapcsolatotok a szeretettel és a könyörületességgel, hogy az erkölcsi példamutatásról ne is beszéljünk. Egy olyan párt elnöke vagy Zsolt, amely emberemlékezet óta a Fidesz farvizén evickél be a parlamentbe, egyedül már régóta nem mérettette meg magát, mert nem lett volna értelme, lévén, nulla százalék körüli a támogatottsága. 

Van tehát közötök a Fideszhez, kedves Zsolt, ily módon ahhoz is, hogy Szájer József elvtársatok egy szál hátizsákban menekült egy melegek számára rendezett szexpartiról egy ereszcsatornán leereszkedve.

Vizet prédikáltok picinypofám, és nemcsak most, hanem már akkor is ezt tettétek, amikor Borkai Zsolt volt győri polgármester adriai „botlását” igyekeztetek bagatellizálni. Elhitetni az általatok egyébként lenézett jónéppel, hogy az adriai tengeren egy neves ügyvéd, valamint néhány fizetett örömlány társaságában szexelni nem több, mint botlás, amiért egy bocsánatkérés bőven elegendő. És fedeztétek kedves Zsolt a volt perui nagykövetet, aki azzal botlott, hogy a számítógépén 19 ezer gyerek fényképét tárolta.

Nem szólaltál meg akkor sem aranyapám, amikor a Petőfi Irodalmi Múzeum még mindig hivatalban lévő főigazgatója, nem mellesleg a kultúráért felelős miniszteri biztos, hatmillió meggyilkolt zsidó emlékét gyalázta meg azzal, hogy Soros Györgyöt Hitlerhez hasonlította és Európát az ő gázkamrájának nevezte.

Nem szólaltál meg egyszer sem, amikor szólni kellett volna, ezzel szemben számos alkalommal előfordult, hogy az éjszaka leple alatt, sunyi módon, társadalmi és szakmai egyeztetések nélkül, törvényt terjesztettél be a parlamentnek. Mely törvényeket a Fidesz 133 bátor embere gond és gondolkodás nélkül rendre elfogadta.

Amúgy most is mondtál véleményt a Szájer ügyről, kedves Zsolt. Miután a már idézett, pikírt, cinikus és lekezelő mondattal faképnél hagytad a téged kérdező újságírókat, a Karmelita kolostort őrző marconák kordonokat húztak az épület köré, így védve meg benneteket a kérdezni kívánó újságíróktól. Ez a kordon volt a véleményed a Szájer-ügyről picinypofám. Mindez szégyenletes és gyalázatos, ugyanúgy, mint minden más, amihez neked és semmire sem jó pártodnak köze van.