Narancs.hu: Orbán hazudott Törőcsik Marinak

HírKlikk 2019. március 18. 06:56 2019. márc. 18. 06:56

A miniszterelnök személyesen vitte el Töröcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat. A narancs.hu szerint Orbán másfél percig sem bírta ki a látogatást hazudozás nélkül.

Mint ismeretes, Törőcsik Mari Kossuth Nagydíjban részesült március 15-e alkalmából. Egészségi állapota miatt személyesen nem lehetett ott a díjátadón, így szinte kézzelfogható volt, hogy azt nem más, mint Orbán Viktor vigye el a nemzet színészének. 

Az ilyen esemény valóságos kincsesbánya a kormányzati pr-gépezetnek. Jól fel is készültek rá, amit legjobban a kukucskálós fénykép bizonyít, amely csak úgy készülhetett el, hogy a fotós már az épületen belül tartózkodott, onnan örökítette meg Orbán leskelődését.

Ha úgy vesszük, már ez is egy hazugság a „spontán” miniszterelnökről, bár ezt még akár kegyes hazugságnak mondhatnánk. Ám hogy Orbán azzal adja át a díjat, „látogatóba is eljöttem volna, de kötelességből is vagyok, az elnök azt mondta, hogy ezt át kell adni”, csupán egyetlen dolgot, hogy még egy ilyen ártatlan, számára veszélytelen szituációban – 80 másodpercen belül – sem tudja megállni hazudozás nélkül. Szinte látjuk magunk előtt, hogy Áder rászól Orbánra: na, futás azonnal Velembe! - írja cikkében a narancs.hu.

Forrás: magyarnarancs.hu