Nem csak választási krumplit oszt a Fidesz a lakosságnak

Föld S. Péter 2019. szeptember 23. 09:58 2019. szept. 23. 09:58

Krumpliosztás, rezsiutalványok – az eddigi tapasztalatok alapján azt gondolnánk, hogy ebből áll az önkormányzati választási kampány. Nos, szerencsére nem így van, vannak olyan lakossági fórumok, ahol a települést érintő valós kérdések is szóba kerülnek. Sőt, nemcsak hogy szóba kerülnek, de felelős vezetőinktől korrekt válaszokat is kapnak a kérdezők.

Belestünk egy átlagosnak mondható fideszes lakossági fórumra.

Kérdés: Szeretnék érdeklődni, hogy mit tervez a kormány a nyugdíjasok helyzetének javítása érdekében?
Válasz: Köszönöm a kérdést, örülök, hogy ezt megkérdezte. A bevándorlás valóban nagy veszélyt jelent Magyarországra, és Európára, de a kormány a helyén van, és mindent megtesz, a magyar emberek és Európa biztonságának érdekében.

Kérdés: A mi falunkban csak a polgármester házáig visz betonút, a többi lakónak sárban kell közlekednie.
Válasz: Nagyon jó a kérdés, már foglalkozunk vele. A bevándorláspárti ellenzék valóban migránsokat telepítene minden magyar településre, de megnyugtatok mindenkit, hogy aggodalomra nincs ok. Mi mindenkit megvédünk, és nem engedjük, hogy az idegen kultúrából érkezők zaklassák a magyar embereket.

Kérdés: A környéken nincs rendes munka, közmunkát is csak az kap, aki jóban van a polgármesterrel. Miniszter úr, mit tesznek azért, hogy ez ne így legyen?
Válasz: Több megoldási lehetőség körvonalazódik. Továbbra is fenntartjuk a migráció miatti fokozott veszélyhelyzetet, ami azt jelenti, hogy még több rendőrt és katonát rendelünk a határra. Ehhez persze az is kell, hogy Önök mindnyájan elmenjenek szavazni október 13-án, hogy nemet mondhassanak a brüsszeli bürokraták trükkös betelepítési szándékait kiszolgáló magyarországi ellenzéknek.