Nem találják az 50 millió forinttal meglépő pénzszállítót

HírKlikk 2018. augusztus 31. 09:54 2018. aug. 31. 09:54

A 26 éves elkövető Ónodi Tibor, 50 millió forintot vitt el egy pénzszállító autóból még augusztus 11-én. A rendőrök hatalmas erőkkel keresik a banditát - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, Ónodi jó ideje egy XVIII. kerületi pénzszállító cégnél dolgozott, így tökéletesen megfigyelhette, hogy mikor, hova és mekkora összeget szállítanak a speciálisan átalakított furgonokban.

A férfi augusztus 10-én a telephelyről Gyálra hajtott, ahol a Kacsóh Pongrác és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésétől nem messze, egy erdős részen hagyta az autót, amelyből kiemelte az ötvenmillió forintot rejtő pénzszállító kazettát. Az autót megtalálta a rendőrség, Ónodi ellen pedig körözést adtak ki.

Mivel fényképes körözést adtak ki ellene, bármikor bárki felismerheti. Így óriási rizikót vállal, aki kapcsolatba lép vele, annak pedig az alvilágban súlyos ára van. Ha nem tervezett meg mindent jó előre, például nem vett repülőjegyet, amivel még a kocsi megtalálása előtt elrepült, szerintem hamar lebukik, hiszen kicsi ez az ország ahhoz, hogy valaki sokáig sikeresen bujkáljon benne – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő, biztosítási csalásokkal foglalkozó magánnyomozó.