Németh Szilárd a hasán hordja Orbán Viktort

HírKlikk 2019. szeptember 19. 06:22 2019. szept. 19. 06:22

Büszkén feszül Orbán Viktor portréja – nem is akárhol: egyik legelkötelezettebb hívén, Németh Szilárdon domborodik, arcképes póló formájában.

A honvédelmi államtitkárról azt már tudni lehetett, hogy a halászlét is a miniszterelnök mosolyával ízesíti, a reklámfelületként használt pólóval azonban a személyi kultusz újabb szintjére lépett - jegyzi meg a posztra felfigyelő Népszava.

A pólón Orbán portréja felett a 2030-as évszám látható – nem meglepő módon a miniszterelnök is pont eddig tervez – a háttérben a magyar trikolór mosódik össze az uniós zászló mélykékjével, véletlenül pont úgy, hogy az EU-zászló csillagai glóriaként vagy koronaként övezik a kormányfő fejét.

Az amúgy is impozáns összképet pedig csak aláhúzza a Make Europe safe again! - felirat, ami a kormányfőt minimum Zrínyi Miklóssal vagy Hunyadi Jánossal állítja párhuzamba - hívja fel a figyelmet a lap. A pólót egy kampánybejáráshoz vette fel a csepeli Fidesznek akciózó államtitkár, aki látogatást tett egy csepeli nőgyógyásznál és egy Repkény úti építkezésen is pózolt a munkásokkal. 

Forrás: Népszava