Nemzeti konzultáció, Kétfarkú Kutya Párt módra

HírKlikk 2021. április 4. 16:45 2021. ápr. 4. 16:45

„Egy újabb, nagyon fontos témáról indítunk nemzeti konzultációt, a mindannyiunk életét megkeserítő gravitációról. Kérjük, segítse döntésünk válaszaival! Mert nekünk fontos az Ön véleménye. Együtt legyőzhetjük a gravitációt!"

Ezzel a bevezetővel tett közzé egy hét kérdésből álló kérdőívet a Kétfarkú Kutya Párt szombaton. Ígéretük szerint, a válaszadók véleményét mindenképp figyelembe fogják venni, amikor majd döntenek a gravitáció további sorsáról.

A konzultáció kérdései:

1. Biztosan Ön is hallotta már, hogy Magyarország lakosságának túlnyomó része túlsúlyos. A túlsúly okozta egészségügyi problémák jelentősen megterhelik az egészségügyet, rontják az emberek egészségi állapotát és csökkentik a várható élettartamot is. Támogatná-e Ön, hogy a magyar kormány a gravitáció csökkentésével javítson a magyar emberek súlyproblémáin és ezen keresztül az életkörülményein?
 
2. Talán Ön eddig nem tudta, de neves tudósok megállapították, hogy a közúti és a vasúti közlekedés költségeit jelentősen megdrágító súrlódás is a gravitáció következménye. E nélkül autója minden egyéb ráfordítás nélkül komoly üzemanyag megtakarítást érne el. Egyetért-e Ön azzal, hogy olcsóbban autózhasson, utazhasson?
 
3. Tudta-e Ön, hogy a drága repülőjegyek árát is a drága üzemanyagköltség eredményezi, ami a gravitáció legyőzésére használódik fel? A többlet üzemanyag-fogyasztás a dúsgazdag olajcégek nyereségét gazdagítja. Vannak, akik szerint ez nem helyes. Ön mit gondol erről?
 
4. A repülőgép balesetek több mint 80 százalékáért szintén a gravitáció felelős. Vannak, akik támogatják a súlyos repülőgép balesetek gyakoriságának csökkentését? Ön mennyire tartja ezt fontosnak?
 
5. Biztosan Önnek is okozott már problémát bevásárlás során a nehéz szatyrok cipelése, vagy látta már gyerekét a súlyos iskolatáska alatt rogyadozni? Elégedett lenne-e azzal, ha a magyar kormány a tananyag mennyiségének csökkentésén túl, a gravitáció megszüntetésével is ezeket a problémákat egy csapásra orvosolná?
 
6. Tudta-e Ön, hogy építkezés során a gravitációnak ellenálló alapozás és falazat készítése feleslegesen megdrágítják a kivitelezést? Ez a többletköltség pedig a gravitációt kihasználó statikus-maffia és a velük összejátszó betonlobbi zsebébe vándorol? Mennyire tartja fontosnak, hogy Ön és családja olcsóbban tudjon jó minőségű új ingatlanban lakni?
 
7. Egyesek szerint az egész gravitációt egy Newton nevű angol liberális találta ki. Most, hogy Anglia kilépett az unióból, itt hagyta nekünk a kártékony gravitációját. Egyetért-e Ön azokkal a véleményekkel, hogy mi, magyarok nem kérünk az EU gravitációjából és tiltakozunk az ellen, hogy ezt Brüsszel a továbbiakban is ránk erőltesse?
 
Kérjük, segítse döntésünket válaszaival! Mert nekünk fontos az Ön véleménye. Együtt legyőzhetjük a gravitációt! – írják közleményükben.