Névtáblás külön széke volt a fideszes polgármesternek az érdi sportcsarnokban

HírKlikk 2019. november 15. 11:21 2019. nov. 15. 11:21

Csőzik László érdi polgármester a HVG-ben megígérte, nem külön székből nézi majd a kézilabdameccseket az érdi arénában, de elődje névtáblája ott marad mementóként.

"Az élet honorálja a bátorságot" – mondta Csőzik László, Érd új ellenzéki polgármestere, akiről a HVG közölt portrét. Azt mondja, a győzelmét a teljes ellenzéki összefogásnak és annak köszönheti, hogy lerántották a leplet a kivagyi, arrogáns, korrupciós botrányokba keveredett városvezetésről.

Elődje, T. Mészáros András külön székből nézte az érdi arénában a kézilabdameccseket, oda más nem ülhetett. A névtáblája megmarad mementónak – mondta Csőzik, aki azt ígérte, sosem fog odaülni. "Megveszem a jegyet, aztán megyek a dühöngőbe."

Bár Csőzik nem szívesen beszél magánéletéről, korábban mégis megjelent egy cikk a Blikkben az új kapcsolatáról Bősz Anett liberális parlamenti képviselővel, aki miatt Csőzik elhagyta a családját. Most azt mondja, azért állt ezzel a nyilvánosság elé, nehogy a kormánypárti sajtóban elindult mocskolódás elérje a családját.

Forrás: HVG