Nincs bajuk az embereknek, azt ők csak úgy érzik

FSP 2019. február 3. 11:55 2019. feb. 3. 11:55

A kormány kommunikációja szerint a Soros György által támogatott civilek állnak a rabszolgatörvény elleni tiltakozások mögött.

Elégedettek voltak az életükkel, a jövedelmi viszonyaikkal, úgy érezték, hogy megbecsült tagjai a nemzetnek. Eszükbe nem jutott volna, hogy másképp is lehetne, élvezték, hogy a munka után még rengeteg szabadidejük maradt, olyan sok, hogy nem is tudtak mit kezdeni vele: már minden színházi előadást láttak, a mozit is unták, az összes könyvet kiolvasták, úgyhogy rendben volt velük minden.

De aztán feltűnt Soros György, aki odaszólt a civiljeinek, hogy járják körbe a munkahelyeket, találkozzanak a dolgozókkal, beszéljék tele a fejüket azzal, hogy nekik nem jó. Így is történt: addig győzködték a melósokat a Soros civiljei, hogy azok, ha nem is könnyen, de végül elhitték, hogy nekik nem jó. Pedig jó nekik, csak nem tudják.

A képlet tehát nagyon egyszerű: a kormánynak valójában nem az elégedetlen emberekkel kellene kiegyeznie, hanem Soros Györggyel. Rávenni az idős milliárdost, utasítsa a zsoldjában álló civileket, hogy győzzék meg az embereket arról, hogy nincs nekik bajuk, azt ők csak úgy érzik.