Növényi Norbert: hajléktalan lennék ha nem segítenének a barátaim

HírKlikk 2018. február 25. 19:00 2018. feb. 25. 19:00

Többször kellett költöznie családjával együtt az elmúlt években Növényi Norbertnek, aki anyagilag teljesen lenullázódott. Mindezt egy büntetőügynek köszönheti, amelyben vádlott lett, ám azt állítja, hogy amivel vádolják, nem követte el.

Az ügyészség szerint egy déligyümölcsök forgalmazásával foglalkozó cég 1995-től tizenöt éven keresztül fiktív számlákkal csalt adót, Növényi Norbert pedig 2007-ben lett a vállalat alkalmazottja, először reklámarcként.

Mindenesetre most ő is a vádlottak padján ül, elmondása szerint azzal gyanúsítják, hogy azért mutatott be két embert egymásnak, hogy azok fiktív számlákat gyártsanak. A vádakat az egykori olimpikon tagadja - írja a BEST Magazin

"Nyolc éve ezért vonták meg a havi 300 ezer forintos olimpiai járadékomat, így elvitte a bank az otthonunkat. Semmilyen társadalmi szerepet nem vállalhatok, ahogy se filmbe, se tévésorozatba, se színházba sem kapok felkérést. Évek óta megalázottságban élek, anyagilag tönkrementem. Hajléktalan lennék az ügy miatt, ha nem lennének barátaim, akik segítenek" - árulta el a magazinnak.

Forrás: BEST