Orbán nótáját is eljátszotta a Magyar Zene Háza avatásán Szakcsi Lakatos Béla

HírKlikk 2022. január 22. 19:30 2022. jan. 22. 19:30

Szombaton, a Magyar Kultúra Napján avatták fel a Városligetben a Magyar Zene Házát. A megnyitón megjelent illusztrisok között ott volt Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László házelnök, valamint olyan nagyágyú is tiszteletét tette, mint Kásler Miklós, az Emmi minisztere. Az ünnepélyes házavatón Szakcsi Lakatos Béla egy különleges, az alkalomhoz illő produkcióval kedveskedett a meghívott vendégeknek. Figyelem, igazi zenei csemege következik!

Az eseményről Orbán Viktor egy videót is feltöltött az Facebook oldalára, amelyből kiderül, hogy Szakcsi Lakatos egy tőle nem minden nap hallható produkcióval tette emlékezetessé az eseményt. A Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zongorista – a közönség nem kis ovációja közepette – a Fidesz kampánydalává lett „Piros volt a paradicsom nem sárga” című dalból is eljátszott néhány taktust.

Az Inforádió még azt is kiszúrta, hogy Szakcsi Lakatos nem érte be ennyivel, a már amúgy is emelkedett hangulat fokozása érdekében, rátett még egy lapáttal, és a „Kossuth Lajos azt üzente" című dalt is eljátszotta.

 

Forrás: Hírklikk