Orbán örülhetne, ha valaki megvizsgálná a fogát

Lendvai Ildikó 2019. június 17. 13:34 2019. jún. 17. 13:34

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban a magyar helyzetet vizsgáló néppárti "bölcsek tanácsáról", akikkel a kormány korábban még kész volt tárgyalni, a saját delegációját is kijelölte: "Nem fogadom el, hogy idejönnek, és mint a lóvásárban, megvizsgálják a fogunkat."

Na most, ha már lóvásár, először is szeretném jelezni, hogy én nem ilyen lovat akartam.

Egyébként miniszterelnök úr örülhetne, ha valaki megvizsgálná a fogát, hiszen a saját fogorvosa nem ér rá. A cégei véletlenül közel 3 milliárd állami és uniós támogatást kaptak, például ők koordinálhatják a bőségesen támogatott egészségügyi és fogászati turizmust. Sajnos ezekben az ügyekben az Unió csalás elleni hivatala, az OLAF visszaéléseket és szabálytalanságokat tárt fel. Ugyanezt a miniszterelnöki fogorvost szintén véletlenül pár éve a Triatlon Szövetség elnökévé választották. Sajnos nemrégiben a szövetség több sportolója és vezetője feljelentette a korábbinál jóval több állami támogatás elfolyása miatt, hűtlen kezelés és pénzmosás gyanújával.

Értem én, ha valaki kicsit fél a fogorvostól (én is így vagyok), és inkább jól megfizeti, na de ennyire?! Nagyon rossz fogai lehetnek szegénynek.