„Orbán Viktor bemutatja: vakcinakáosz”

HírKlikk 2021. március 5. 16:50 2021. márc. 5. 16:50

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerint a kormány hibája miatt marad el 74 ezer ember beoltása.

„Ma végérvényesen kiderült, hogy a „két nap alatt mindenkit beoltunk” kormánya egy hétvégi vakcinabeadást sem tud normálisan megszervezni: 74 ezer krónikus beteg oltása marad el „szinkronizációs problémák” miatt” – kezdte bejegyzése Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

„Beszéljünk a tények nyelvén: Magyarország lakosságarányosan több polgárát veszítette el a járványban, mint a koronaszkeptikus Donald Trump által vezett USA, a bergamoi rémálmot átélt Olaszország, és 180 másik ország. Talán pont nem ebben a katasztrofális helyzetben kellene elüldözni több ezer orvost és egészségügyi dolgozót, nem stadionokra kellett volna költeni kórházfejlesztés helyett, és az egészségügyért felelős miniszternek sem Mátyás király csontjai után kellene kutakodnia, miközben naponta százak halnak meg koronavírusban. Talán nem arra kellett volna a kormányzást építeni, hogy miként kerüljenek át az egészségügybe és oktatásba való közpénzek a családtagok és strómanok bankszámláira” – jelentette ki Fekete-Győr András, aki szerint az elmúlt tíz évben kivéreztette a kormány az egészségügyet.

A Momentum elnöke úgy látja, a vakcinakáosz azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor alkalmatlan a valódi kormányzásra.

„Megszokta, hogy virtuális ellenségképekkel hadakozik, és most csodálkozik, hogy a vírus ellen nem hat a sorosozó propaganda és a nemzeti konzultáció” – fogalmaz Fekete-Győr.

Forrás: Facebook