Orbán Viktor rendeletet hozott: koncertezhet a Tankcsapda

HírKlikk 2020. május 29. 14:24 2020. máj. 29. 14:24

Csütörtök este jelent meg az a kormányrendelet, ami kizárólag erre a hétvégére engedélyezi az autós könnyűzenei koncertek megtartását, vagyis mindenkinek abban a a kocsiban kell buliznia, amivel érkezett. Márpedig aki nem tudott erről előre, ilyen szűk határidő mellett nem tud koncertet szervezni – írja a 444.hu.

De a MOL által szponzorált Tankcsapda valahogy ráérezhetett a kormány napirendjére – jegyzi meg a portál –, mert már múlt hét elején bejelentették a Petőfi Rádióban, hogy május 29-én Debrecenben, május 30-án pedig Székesfehérváron autós élő dalpremiert tartanak a Szüless meg újra című számuknak.

Hogy a zenekarnak miért lehetett ekkora szerencséje, azt nem tudni, de az biztos, hogy a héten pont találkoztak Kósa Lajossal egy sajtótájékoztatón, amelyről a Fidesz alelnöke is osztott meg képeket az oldalán

A debreceni fideszes városvezetéssel egyébként eddig is jó volt a zenekar viszonya, tavaly a város közgyűlése a polgármester előterjesztésére megszavazta, hogy térítésmentesen használhassanak egy 191 négyzetméteres ingatlant, hogy ott próbatermet rendezzenek be.

Forrás: 444.hu