Orbán Viktortól akar segítséget kérni Bíró Ica

2018. július 16. 06:49

Bíró Ica Orbán Viktorral akar beszélni a devizahitelesek gondjairól. Minderről az egykori Metal Lady a Mokka stúdiójában beszélt.

- Most az életben maradásról szólnak a napjaim – kezdte elcsukló hangon a reggeli műsorban a hatvanéves Metál Lady, aki minden kapcsolatát mozgósítva sem tudott kikeveredni hitele okozta nehéz helyzetéből.

- Én is benne vagyok a fél országgal együtt a deviza károsultak nagy csapatában. Küzdök, hogy megmaradjon az otthonom, a dolgaim. Minden nap arról szól, hogy hogyan éljem túl, küzdök a licitálóval vagy éppen a végrehajtóval ahelyett, hogy csinálnám a dolgaimat, például a fitneszprogramomat. Az egész életem most arról szól, hogy hogyan védjem meg azt, ami az enyém. Nem vagyok most jó passzban, vinnék mindenemet – mondta Bíró Ica, aki hozzátette: Orbán Viktorral is szeretne beszélni erről, mert ez nem csak neki, de rengeteg embernek a “halálsort” jelenti.

- Arról nem szól a fáma, hogy naponta 250 családot lakoltatnak ki. Nekem is megpecsételte a mindennapjaimat a devizahitel, pedig lennének még terveim. De nem biztos, hogy hagyják. Az se biztos, hogy túlélem, mert lelkileg nagyon megvisel. Ha nem lennék ilyen spirituális beállítottságú, akkor már lehet, hogy belepusztultam volna.

Forrás: Színes Ász