Orvoshiány: meglepő, de már a NAV is orvost keres

HírKlikk 2021. április 19. 06:25 2021. ápr. 19. 06:25

Évek óta probléma Magyarországon az orvoshiány, önkormányzatok és különböző egészségügyi intézmények keresnek háziorvosokat, szakorvosokat. Az orvosi álláshelyeket hirdetők hosszú listájára most felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) is.

A Hírklikk a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézetének (NAV KEKI) álláspályázatai között szúrta ki azt a felhívást, amely szerint az adóhatóság teljes munkaidőben foglalkoztatott szakorvost keres.

A munkavégzés helye az intézet budapesti, Fiumei út 6. szám alatti épülete. A felhívás szerint a feladata a NAV KEKI ellátási területéhez tartozó betegek szakorvosi vizsgálata, teljes körű hasi és kismedencei ultrahang diagnosztikai tevékenység végzése, valamint egészségfejlesztési programokban való részvétel.

Éppen ezért, az álláshely betöltésének feltételei között szerepel a három éves belgyógyász szakorvosi gyakorlat és az évi igazolt 200 ultrahang vizsgálat is. Aki úgy érzi, hogy orvosi pályafutását a NAV kötelékén belül kívánja folytatni, jelentkezését április 26-ig adhatja be.

Forrás: Hírklikk