Összefogás indult egy három gyermekes, Covidban elhunyt mentősért

HírKlikk 2021. november 27. 20:10 2021. nov. 27. 20:10

A járvány frontvonalában harcolókra is veszélyt jelent a koronavírus, ezúttal egy 47 éves mórahalmi mentős vesztette életét.

A 47 éves éves Hatvani Balázst felesége és három gyermeke gyászolja. A család azonban nincs könnyű anyagi helyzetben, ezért a mentősök adománygyűjtésbe kezdtek.

Az akcióba beszállt az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja – ahova Balázs a fiaival együtt rendszeresen járt –, akik meghirdettek egy kutyás sporteseményt, ahol a megemlékezés mellett a nevezési díjjal is a családot támogatják a résztvevők.

„Szeretnénk egy nagyobb összeggel támogatni a családot, mert Balázs azért vett hitelre egy nagyobb autót, hogy a család a kutyusokkal együtt minél több versenyen részt vegyen. Bízunk benne, hogy a két fiú nem fog kiesni a sportklub közösségéből, mi nem szeretnénk elengedni őket. Igyekszünk majd segíteni, hogy a fiúk továbbra is részt tudjanak venni a versenyeken. Ráadásul a fiúk is azt mondták, hogy a közelgő Mikulás-kupán édesapjuk emlékére szeretnének versenyezni” – mondta a Borsnak Dér Andrea, a sportklub elnöke.

Forrás: Bors