Pataky Attila élő adásban gratulált Orbán Viktornak a német-magyar meccs után

HírKlikk 2021. június 24. 14:10 2021. jún. 24. 14:10

A Mokka stúdiójába hívták be Pataky Attilát és Gömöry Zsoltot, az Edda Művek két zenészét, hogy kitárgyalják a Németország-Magyarország Eb-mérkőzést, ahol 2-2-es döntetlen született.

Míg Gömöry a Budapesten rendezett portugál-francia meccsen volt kint, addig Pataky egy baráti társasággal figyelte a magyar meccset. A 24.hu beszámolója szerint a beszélgetés egy pontján meglátta, hogy Gulácsi Pétert, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát mutatták a stúdióban elhelyezett tévén, és azonnal megragadta a szót:

 

Peti, Peti, Peti! Engedd meg, hogy Petinek hadd üzenjek! Peti, Peti, Gulácsi Peti, most csak rám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked, meccsenként legalább öt gólba tartó labdát fogtál ki. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz

– mondta a kamerába a frontember. Majd gratulált többeknek is:

Nem igazán mertem elhinni, hogy ez eljön még a magyar futball történetében, ezért szívből gratulálok Orbán Viktornak, Csányi Sándornak és mindenkinek, a pályamunkásoktól kezdve, a riportereknek, akik elképesztő hittel tették a dolgukat 2016 óta. És most megjött az eredménye.

 

Forrás: 24.hu