Pataky Attila: Orbán Viktor Európa lelkiismerete és reménysége

2018. április 1. 09:40

Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett. Dalt is írt, amelyben a migránshelyzetre reflektál. Mint mondja, a Nyugat elbukott, saját karmájába fullad bele, és Magyarország lesz Európa új központja.

Pataky Attila hisz a karmában, a felsőbb spirituális hatalomban. Ennek tükrében látja Magyarország sorsát is.

– Az én hitvilágom szerint van egyéni és nemzeti karma is. A múlt történései pedig erősen hatnak a jelenre, mégis az emberi természet egyik legnagyobb ereje a „most” pillanata. Én hiszem, hogy azt a „mostot”, ami itt van, jól csináljuk, és jól csinálják azok is, akik jelenleg Magyarország sorsát irányítják és formálják. Ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak, aki Európa lelkiismerete és reménysége. Elképesztő szabadságharcot folytat a magyar nemzet jövendőjéért – mondta a Lokálnak az Edda frontembere, aki reméli, hogy a mai Magyarország értékeit tovább lehet vinni.

– Magyarország mindig a fény és a szeretet felmutatásának országa volt. Mi nem gyarmatosítottunk, mi nem pusztítottunk, mi nem ugrasztottunk össze népeket, csak tettük mindig a dolgunkat. Aki korábban a Kárpát-medencére tört, annak egy idő után mennie kellett, még a 150 éves török uralomnak is vége lett. Nem tudtak minket megtörni. A Nyugat pedig elbukott, ez már látható. Spanyolország, Franciaország, Anglia és Németország is a saját sorsát éli meg. Mi itt egy sávban megmaradunk annak, akik mindig is voltunk, büszke, független népeknek, talán még Olaszország is megmenekül. Ennyi marad meg Európának. De ennek így kell lennie – mondta beletörődően a zenész, aki dalt is írt a migránshelyzetről.

– Biztos vagyok benne, hogy a kollaboránsok egy része sem Istent, sem hazát nem tisztel. A legtöbbnek nincs jövője és múltja sem, csak a pillanat huszárai, akik próbálnak a hatalomért kapaszkodni. Az a világ, ahonnan a migránsok jönnek, több száz éve az erőszakra épül. Nekünk velük semmi dolgunk nem lehet. Írtam is erről egy dalt, az a címe, hogy Nem adom. Ebbe beleírtam mindent, amit gondolok, hogy nincs dolgunk együtt, és nem is lesz. Most fel kell állni, és harcolni kell a hazánkért.