Patkányinvázió után most itt vannak a szúnyogok

HírKlikk 2019. június 13. 15:03 2019. jún. 13. 15:03

Az MSZP szerint Budapest egy középkori nagyváros hangulatát idézi: patkányokkal, szúnyogokkal, augusztustól pedig parlagfűben fulladozó lakókkal.

Az MSZP szerint bár a Fidesz országlása olyan, mint a bibliai sáskajárás, a budapestieknek ezen túl konkrétan is kijut a sorscsapásokból: előbb a középkori patkányinvázióval szembesültek, az elmúlt hetek esőzései után most szúnyog hadak vecsernyéznek városszerte.

Harapnak, csípnek, fertőzéseket terjesztenek, de a szocialisták szerint Tarlósék vagy nem csinálnak semmit, vagy a felelőtlen mulasztásaik következményeit próbálják kezelni.

Az MSZP azt követeli, hogy ha már idén sem sikerült előre felkészülni az évszakok változására, akkor legalább most maximális erőforrás mozgósításával kezeljék a szúnyoghelyzetet. Ami ma van, az nem egy közép-európai főváros, hanem egy középkori nagyváros hangulatát idézi patkányokkal, szúnyogokkal, augusztustól pedig a parlagfűbe fulladozó lakókkal.

Mi, európai magyarok ezért fogjuk visszaszerezni az irányítást, és megmutatjuk, milyen egy felkészült városvezetés! - zárul az ellenzéki párt közleménye.

Forrás: Hírklikk