Potom háromszáz milliónál indul Rod Stewart házikoncertje – Mészárosnak ez csak aprópénz

HírKlikk 2021. szeptember 26. 17:07 2021. szept. 26. 17:07

1 millió dollárt, azaz valamivel több mint 300 millió forintot kell annak kicsengetnie, aki szeretné, hogy egy magánrendezvényen Rod Stewart húzza a talpalávalót. A dolognak a Blikk járt utána, mégpedig azért, mert több jel utal arra: a világhírű angol énekes volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szombati lagzijának sztárfellépője.

Eléggé érdekes véletlen egybeesés (véletlen???), hogy pont akkor tartózkodott Magyarországon Rod Stewart és a felesége, amikor Mészáros Lőrinc híres-nevezetes lagziját tartották az alcsúti arborétumban. Az is sejteti, hogy több, mint véletlen, hogy a Blikk munkatársai állítják: szombaton a késő esti órákban, nagyjából fél tizenkettő körül, hirtelen ováció és taps hangja szűrődött ki a drapériákkal eltakart alcsúti arborétumból, majd elhangzott:Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!”. Ezt követően pedig egy legendás Stewart-dal, a Sailing is felcsendült.

Rod Stewart egyébként Magyarországon tartózkodik, ő maga jelentkezett be Instagram oldalán a Duna partjáról (miként a felesége is). A közeljövőben meghirdetett koncertje nincs Európában. Legközelebb az Egyesült Államokban lép fel, majd októberben.

A Blikk annak is utánajárt, hogy mennyibe kóstál az énekes „kibérlése” egy magánrendezvényre. Merthogy fel lehet őt kérni akár egy fellépésre, vállalati rendezvényekre, magánrendezvényekre, esküvőkre, közösségi média kampányokra, egyéb nyilvános megjelenésekre vagy termékreklámozásra – derül ki a Booking Entertainment honlapjáról. Az ilyen jellegű fellépésének a kezdőösszege 1 millió dollár (azaz jelenlegi árfolyamon több mint 304 millió forint), az azonban nem derül ki, hogy ezért mi jár, s mi az, amiért felárat kell fizetni.

Korábban Jennifer Lopezt „hozták hírbe” Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzijának sztárfellépőjeként, ám ezt rövid időn belül cáfolták az érintettek. Rossz nyelvek szerint, ugyanis Orbán Viktor annyira berágott az urizáláson és elsősorban azon, mert az kiderült, hogy leállíttatta a „projektet”. Várkonyi Andreára hárult az a hálás feladat, hogy világgá kürtölje a cáfolatot. Megjegyezzük: Rod Stewart fellépését még nem cáfolta sem Várkonyi, sem Mészáros, sem senki más.